Uusi Angry Birds -jääshow saa kaksi lisänäytöstä – liput myyntiin perjantaina!

Henkeäsalpaava sirkusta, taitoluistelua ja akrobatiaa
yhdistelevä show aloittaa maailmankiertueensa Helsingistä

Angry Birds, nuo mailman tunnetuimmat linnut, suuntavat tänä talvena uusiin jännittäviin seikkailuihin. Supersuositut hahmot nähdään täysin uudessa jääshowssa, joka aloittaa maailmankiertueensa Angry Birdsin kotimaasta: Lauantaina 21. maaliskuuta Helsingin Jäähallissa nähdään kaikkien aikojen kaksi ensimmäistä näytöstä. Kysyntään vastataan nyt järjestämällä myös kaksi lisänäytöstä sunnuntaina 22. maaliskuuta, ja liput näihin lisänäytöksiin tulevat myyntiin tämän viikon perjataina 25. lokakuuta kello 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

Possut ja linnut ovat jälleen napit vastakkain, ja tutuksi tulleeseen kahnaukseen käydään käsiksi yllättävin keinoin. Mutta kuka voittaa? Entä tuleeko tasapeli?

Tarina kulkee eteenpäin taidokkaiden esiintyjien siivittämänä, ja esitys on ainutlaatuinen yhdistelmä taitoluistelua, akrobatiaa sekä sirkusta. Myöskään huumoria ei ole unohdettu, ja yllättävät juonenkäänteet, upeat puvut sekä maailmanluokan musiikki täydentävät koko perhettä viihdyttävää esitystä.

 

Esitys toteutetaan koko katsomoa ajatellen 360 asteen lavasteissa, ja Angry Birds on Ice -tuotannossa loistavat alan huippunimet: esityksen luova johtaja on Cirque du Soleil'stakin tutuksi tullut maailmankuulu ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Juraj Bencik. Koregrafiasta vastaa yli vuosikymmenen Holiday on Ice -tuotannossa vaikuttanut Slovakian entinen taitoluistelumestari Renata Aleksander. Oman panoksensa sekä taiteellisena johtajana että koreografina on antanut myös James Tanabe, joka on urallaan toiminut sirkustaiteessa esiintyjänä ennen siirtymistään Cirque du Soleil'n taiteelliseksi johtajaksi ja sittemmin Cirque du Soleil'n executive vice presidentin tehtäviin.

Angry Birds on Ice -maailmankiertue alkaa – mistäpä muualtakaan kuin – Suomesta. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Angry Birdsin kotipesän Rovion kanssa, ja Suomessa esitykset mahdollistaa Loud'n Live Promotions.

"Olemme innoissamme päästessämme esiintymään paikkaan, josta tämä kaikki alkoi. Se on suuri ilo, mutta myös samalla koemme isoa vastuuta. Esitykseen on panostettu paljon, jotta lopputuloksena yleisö olisi haltioissaan ympäri maailman", esityksen tuottavan Comunique-yrityksen johtaja Michal Vernansky kertoo.

 

Angry Birds on Ice

Lauantai 21.–22.3.2020
Helsinki, Jäähalli
Näytökset kumpanakin päivänä kello 13.30 ja 17.00

 

Liput lisänäytöksiin tulevat myyntiin perjantaina 25.20. kello 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

www.angrybirdsonice.com

www.angrybirdsonice.com/suomi

Facebook-tapahtumasivu

www.loudnlive.fi